Voorbeeld

Voorbeeld

Voorbeeld

Dijko Kozijnen uit Oosterwolde

Keurmerken

Om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij onder andere aangesloten bij:

Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT)

De NBvT is de brancheorganisatie die de kwalitatieve top van Nederlandse timmerfabrikanten vertegenwoordigt. Het NBvT-lidmaatschap is voorbehouden aan ondernemingen die kwaliteit leveren.
 

Stichting Keuringsbureau Hout (SKH)

De SKH is een certificeringsinstelling met als basis het uitvoeren van keuringen binnen de houtbranche.
 

Stichting Garantiefonds Timmerwerk (SGT)

Een initiatief van de NBvT wat staat voor een 10-jarige verzekerde garantie op de productie van gevelelementen, kozijnen en ramen. Alle bij het SGT aangesloten timmerfabrikanten zijn in het bezit van de vereiste kwaliteitsverklaringen en worden extern gecontroleerd door de inspecteurs van Stichting Keuringsbureau Hout (SKH).
 

KOMO

Het KOMO-keurmerk staat voor het inzichtelijk maken van de prestaties en de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten. De KOMO-certificering is tevens een waarborg voor het voldoen aan alle regelgeving in de bouw en staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit.
 

Forest Stewardship Council® (FSC®)

Sinds d.d. 12-07-2007 zijn wij FSC® gecertificeerd. Ons COC-nummer is SCS-COC-000625-DW. Het FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC® aan.
 

Concept I (Toelevering halfproduct)

In dit Concept leveren wij de kozijnen, in de grondverf, als halfproduct aan de bouw. Het bouwbedrijf kan, passend in zijn bouwwijze en onder zijn verantwoordelijkheid, het product plaatsen en compleet maken.
 

Concept II (Toelevering meer compleet product)

In dit Concept zijn de producten voorzien van dorpelafdekkers en/of neuslatten en reeds voorgelakt. Hierdoor wordt de duurzaamheid van de gevelproducten verbeterd, waardoor de verzorging sterk wordt vereenvoudigd en de onderhoudsfrequentie aanzienlijk wordt verlaagd.
 

Inbraakwerendheidsklasse 2

Vrijwel alle producten (afhankelijk van uw eisen) worden geleverd volgens ‘Inbraakwerendheidsklasse 2’. Dit betekent dat de producten zijn getest op minimaal 3 minuten inbraakwerendheid als er standaard gereedschap wordt gebruikt. 

KEURMERKEN